Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

About

Blog Nota KSSR [www.notakssr.com]  adalah satu blog perkongsian bahan-bahan pendidikan yang merangkumi nota, soalan, latihan, tips peperiksaan dan sebagainya bagi sekolah sekolah rendah. 

Seiring dengan kemajuan dalam dunia ICT, blog ini menjadi satu platform rujukan secara maya (online) yang menjadi pilihan guru, murid dan ibubapa untuk mendapatkan  infomasi. Blog ini sentiasa dikemaskini dan dipantau bagi memenuhi kehendak dunia pendidikan pada masa kini. 

Jika ingin menyumbang sebarang artikel, maklumat, soalan, latihan dan sebagainya bolehlah email bahan-bahan tersebut ke [kickstory@gmail.com]. Semoga bahan-bahan yang dikongsi ini memberi manfaat kepada semua pihak.

Baca Penafian  [Disclaimer]

"Sharing is Learning"

Polisi Catatan Pihak Lain


Pemilik blog berhak untuk memadam sebarang komen tanpa sebarang notis jika komen tersebut mengandungi unsur,
  • isu sensitif (perkauman dll)
  • kandungan spam atau dianggap sebagai kandungan spam
  • kata-kata kesat

Pemilik blog tidak bertanggungjawab dan tidak menanggung sebarang liabiliti ke atas mana-mana komen yang dikemukan pihak lain menerusi blog ini. Sebarang liabiliti adalah atas tanggungjawab pemberi komen

Hubungi Kami


Sekiranya anda mempunyai komen, pertanyaan, laporan emelkan persoalan kepada pihak kami melalui emel kickstory@gmail.comPost a Comment for "About"